Autorijlessen Breda
Volg autorijlessen in Breda bij Marco Pas!

Wil jij op een leuke, snelle maar vooral een leerzame manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool Marco Pas uit Breda aan het goede adres voor je autorijlessen.

Autorijlessen in Breda bij Marco Pas

Wij geven al ruim 10 jaar autorijlessen in Breda en omgeving zoals Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen en Bavel. De autorijlessen worden op een vakkundige manier gegeven door zeer goede en bekwame rijinstructeurs. Bij ons krijgt elke leerling persoonlijke begeleiding tijdens de autolessen, waardoor deze rijinstructeur altijd op de hoogte is van de vorderingen.

Autorijlessen Breda

Een autorijles duurt 60 minuten. Je kunt ook meerdere uren in een week autorijlessen volgen, of twee uur achter elkaar. Samen kijken wij wat het beste bij je past. Er zijn bij ons verschillende voordelige autorijles pakketten, voor ieder is er een passend autorijles pakket (losse autorijlessen zijn natuurlijk ook mogelijk). Een ander voordeel is dat wij geen wachttijd hebben en je gelijk kan beginnen met het volgen van autolessen!

Twijfel je nog? Een proefles is altijd mogelijk en dan kunnen wij gelijk kennis maken. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Begin vandaag nog met autorijlessen in Breda met Marco Pas!

Contact over autorijlessen in Breda

Wil je graag wat meer informatie over autorijlessen in Breda? Of wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Liever direct contact? Bel ons dan!

Contact met autorijschool Marco Pas

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven

Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2018 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy