Autorijlessen Breda
Volg autorijlessen in Breda bij Marco Pas!

Wil jij op een leuke, snelle maar vooral een leerzame manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool Marco Pas uit Breda aan het goede adres voor je autorijlessen.

Autorijlessen in Breda bij Marco Pas

Wij geven al ruim 10 jaar autorijlessen in Breda en omgeving zoals Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen en Bavel. De autorijlessen worden op een vakkundige manier gegeven door zeer goede en bekwame rij instructeurs. Bij ons krijgt elke leerling persoonlijke begeleiding tijdens de autolessen, waardoor de rij instructeur altijd op de hoogte is van de vorderingen.

Autorijlessen Breda

Een autorijles duurt 60 minuten. Het is ook mogelijk om meerdere uren achter elkaar rijles te volgen. Bijvoorbeeld in een blok van twee uur, of je kunt los meerdere uren in de week rijlessen volgen. Samen kijken wij wat het beste bij je past. Daarnaast zijn er verschillende voordelige autorijles pakketten. Een ander voordeel is dat wij geen wachttijd hebben en je gelijk kan beginnen met het volgen van autolessen!

Twijfel je nog? Een proefles is altijd mogelijk en dan kunnen wij gelijk kennis maken. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Begin vandaag nog met autorijlessen in Breda met Marco Pas!

Al vanaf 16,5 jaar autorijlessen in Breda volgen

Met het 2todrive programma kun je nu al vanaf 16,5 jaar autorijlessen volgen in Nederland, en dus ook in Breda! Wanneer je je theorie hebt behaald kun je vanaf je 17e het praktijkexamen afnemen. Heb je deze eenmaal behaald dan ben je verplicht om tot aan je 18e verjaardag altijd een ervaren bijrijder bij je te hebben wanneer je achter het stuur zit. Eenmaal 18 jaar oud mag je geheel zelfstandig autorijden. Wil je je rijbewijs dus vroeg behalen, maak dan gebruik van het 2todrive programma!

Contact over autorijlessen in Breda

Wil je graag wat meer informatie over autorijlessen in Breda? Of wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvende proefles? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Liever direct contact? Bel ons dan!

Contact met autorijschool Marco Pas
Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen