Nieuws van Marco Pas

Hier kunt u alle laatste nieuwtjes en actie`s van autorijschool Marco Pas terugvinden.

Geen CBR examens/ toetsen tot 28-4-2020 !


01/04/2020

Alle toetsen en examens uitgesteld tot en met tenminste 28 april

 

 

Beste opleider,

In lijn met het kabinetsbesluit annuleert het CBR tot en met tenminste 28 april alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit geldt ook voor alle beroepsexamens en de registratie van nascholingscursussen (code 95).

Alle examens kunnen zodra dat weer kan kosteloos worden ingehaald.

TOP-internet beperkt bereikbaar

Om een run op examens na 28 april te voorkomen, blijft het reserveren van examens en rijtesten voorlopig niet mogelijk.TOP-internet is beperkt bereikbaar; u kunt wel onder meer uw eigen administratie inzien. Het CBR werkt op dit moment een plan uit voor de herstart van alle examens en toetsen zodra het kan. 

Geldigheid theoriecertificaat

Als het theoriecertificaat is verlopen op het moment dat het uitgestelde rijexamen wordt afgenomen, mag de kandidaat met dit verlopen certificaat rijexamen doen. Het CBR is in overleg met alle relevante partijen om te bepalen hoe lang het theoriecertificaat geldig moet blijven door de maatregelen tegen het coronavirus.

Medische beoordeling gaat door

De afgelasting geldt niet voor iedereen. Stafmedewerkers, medewerkers in kantoorfuncties en medewerkers van de divisie Rijgeschiktheid werken zoveel mogelijk vanuit huis of verspreid over de kantoren. Zo kunnen we zoveel mogelijk klanten blijven helpen met hun medische beoordeling voor het rijbewijs en beperken/minimaliseren we de risico’s.

Code 95 en geldigheid certificaten professionals

Door het afgelasten van alle theorie- en praktijkexamens verloopt mogelijk de geldigheid van certificaten, passen of uitslagen van (toekomstige) beroepschauffeurs of andere professionals. Het CBR heeft de problemen die hierdoor kunnen ontstaan in beeld. Mogelijke oplossingen worden op dit moment onderzocht. Zodra deze duidelijk zijn, zullen wij dit direct bekend maken. Hier leest u hoe Inspectie Leefomgeving en Transport omgaat met de handhaving op de geldigheid van code 95.

Het kabinet heeft ook besloten om de scholen langer dicht te houden. In het verlengde daarvan kunnen fysieke nascholingscursussen voor de code 95 geen doorgang vinden. Binnenkort is hierover meer informatie beschikbaar.

Informatie

Kandidaten brengen we op de hoogte via SMS, e-mail, onze website, telefonisch en social media. Houd www.cbr.nl en TOP internet in de gaten om te weten wanneer het weer mogelijk is examens te reserveren en wanneer we weer starten met het afnemen van examens. U ontvangt deze informatie ook per e-mail.

Vragen

We hopen op uw begrip voor deze situatie. En we rekenen op uw medewerking om uw kandidaten zoveel mogelijk op de hoogte te brengen. Mocht u nog vragen hebben lees dan de veelgestelde vragen corona of neem contact op met uw examenmanager of met onze Klantenservice via 088 227 29 00 (uitsluitend voor opleiders).

Met vriendelijke groet,

CBRInschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven

Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2023 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen