Rijlessen Breda
Rijlessen in Breda gaan volgen

Ben je van plan binnenkort je rijbewijs te willen halen? Bij Marco Pas kun je rekenen op de begeleiding waarmee je dit doel geheid zult behalen. Wij bieden rijlessen aan in Breda die vrijwel altijd garant staan voor succes. Ons hoge slagingspercentage hebben wij te danken aan de ervaren en bekwame instructeurs die voor iedere leerling de passende begeleiding weten te bieden. Laat je overtuigen met een proefles!

Waar je van verzekerd bent met onze rijlessen in Breda

Bij Marco Pas willen we je de begeleiding bieden die je verdiend. Met onze persoonlijke aanpak ben je er dus van verzekerd dat je altijd dezelfde instructeur zult hebben. Deze instructeur zal jouw persoonlijke ontwikkeling bijhouden en de rijlessen hierop aanpassen. Met behulp van een proefles kun je kennismaken met je instructeur. Deze kost slechts €35,- en hiermee zit je nergens aan vast. Wanneer het je bevalt heb je de mogelijkheid om te kiezen uit onze voordelige rijlespakketten. Zo ben je dus ook verzekerd van voordelige en transparante rijlessen in Breda. Bij Marco Pas hanteren we ook nog eens geen wachttijden. Wanneer je een proefles hebt aangevraagd wordt de les dus op korte termijn ingepland. Zo wordt jij binnen de kortste tijd klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Vragen over rijlessen via Marco Pas uit Breda?

Wat houden onze rijlessen in Breda in?

Rijlessen duren bij ons ook nog gewoon 60 minuten. In overleg in het mogelijk om meerdere rijlessen in Breda in een week te nemen. Of bijvoorbeeld twee rijlessen achter elkaar. Verder bieden we ook nog de verschillende theorie-middelen voor zelfstudie aan waarmee je de kans voor het behalen van je theorie-examen erg vergroot. Neem gerust contact op met Marco Pas uit Breda voor de vele mogelijkheden! En wie weet wordt jij de volgende geslaagde en tevreden klant van Marco Pas.

Vragen over rijlessen via Marco Pas uit Breda?

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen