Verkeersschool Breda
Kies voor verkeersschool Marco Pas!

Ben je op zoek naar een goede verkeersschool in Breda of omgeving? Kies voor verkeersschool Marco Pas. Je kunt bij ons in Breda terecht voor praktijklessen. Verder bieden we ook hulpmiddelen aan voor het behalen van je theorie. Zo heb je bij onze verkeersschool in Breda alles tot je beschikking om je rijbewijs te halen!

Slaag met verkeersschool Marco Pas uit Breda!

Slaag voor je autorijbewijs samen met verkeersschool Marco Pas uit Breda. Door middel van persoonlijke begeleiding, een vaste instructeur en voordelige pakketten haal jij snel en voordelig je rijbewijs samen met verkeersschool Marco Pas uit Breda! Met onze ervaren en bekwame instructeurs krijg jij de begeleiding die je verdient. Zij zullen er voor zorgen dat jij je goed voelt achter het stuur. Door de lessen gezellig maar ook leerzaam te houden zal jij uiteindelijk vol zelfvertrouwen je praktijkexamen kunnen doen. Hierdoor is de kans van slagen veel groter.

Lessen volgen bij onze verkeersschool in Breda kan al vanaf 16,5 jaar

Bij onze verkeerschool in Breda kun je vanaf je 17e op examen. Lessen volgen kan al vanaf 16,5 jaar. Wanneer je eenmaal je praktijkexamen hebt gehaald moet je verplicht met een ervaren bijrijder rijden tot aan je achttiende verjaardag. Hierna is het toegestaan om geheel zelfstandig achter het stuur te zitten. Doordat je op jongere leeftijd sneller nieuwe ervaringen oppikt en nieuwe methodes aanleert, is de kans van slagen groter. Meld je dus snel aan voor een proefles!

Laat je overtuigen door onze verkeersschool in Breda

Verkeersschool Marco Pas heeft al ruim tien jaar ervaring en daarnaast een hoog slagingspercentage. Wil je starten bij onze verkeersschool in Breda, neem dan een proefles (ten koste van €35) en maak kennis met verkeersschool Marco Pas en onze instructeurs!

Vragen voor verkeersschool Marco Pas uit Breda?
Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen