Autorijbewijs kosten
Autorijschool Marco Pas

Ben jij benieuwd naar de kosten van het autorijbewijs? Autorijschool Marco Pas helpt je graag met het beantwoorden van deze vraag. De kosten voor het autorijbewijs zijn namelijk nooit helemaal hetzelfde. Iedere rijlesser krijgt een unieke aanpak, waardoor het lastig in te schatten is wat de kosten precies worden.

Gemiddelde kosten autorijbewijs

De kosten voor een autorijbewijs bedragen gemiddeld bijna €2400,-, blijkt uit onderzoek van het CBR. Het Centraal Bureau voor de Afgifte van Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) is de overheidsinstantie waar jij uiteindelijk ook je theorie- en praktijkexamen moet afleggen.

Bij Autorijschool Marco Pas streven we er altijd naar om jou te laten slagen voor een zo laag mogelijke kostenpost. We kiezen voor een gestructureerde manier van opleiden om dit doel te behalen, en daar hebben we vertrouwen in. Niet voor niets werd Autorijschool Marco Pas in 2016 verkozen tot beste autorijschool van Breda.

Autorijbewijs kosten Marco Pas

Bij Autorijschool Marco Pas kun je voordelig je autorijbewijs halen. Naast scherpe tarieven, heb je bij Marco Pas geen last van lange wachttijden: je kunt vaak binnen een week al aan de slag. Je werkt uitsluitend met gezellige en bekwame instructeurs. Niet onbelangrijk: je hebt altijd een vaste rijinstructeur, zodat je geen vertraging oploopt.

Kiezen voor Autorijschool Marco Pas betekent keuze tussen drie pakketten: het Startpakket, Pakket A of Pakket B. Daarnaast is het ook mogelijk om aan de hand van losse lessen en het los inplannen van examens je rijbewijs te behalen.

Bekijk meer informatie over al onze tarieven

Theorie en praktijk

Naast de kosten voor rijlessen die Autorijschool Marco Pas rekent, heeft ook het CBR een aantal kostenposten. Zo ben je een bedrag verschuldigd voor het theorie-examen, de tussentijdse toets en het praktijkexamen. Deze kosten kunnen snel oplopen, dus houd dat in je achterhoofd. Bovendien heb je lesmateriaal nodig om te kunnen slagen voor het theorie-examen.

Meer weten? Neem dan gerust contact op met Autorijschool Marco Pas.

Daarom kiezen voor Marco Pas

Ben je woonachtig in de regio Breda, minimaal 16,5 jaar oud en klaar om je rijbewijs te gaan halen? Ga dan aan de slag bij Autorijschool Marco Pas. Geen wachttijden, altijd een vaste rijinstructeur en alles op jouw tempo. Schrijf je direct in.

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen