Autorijles Breda
Wil je graag een autorijles volgen in Breda, dat doe je bij Marco Pas!

Woon of werk jij in Breda en wil je graag autorijlessen gaan volgen? Dan kan jij het beste terecht bij rijschool Marco Pas. Onze rijschool is namelijk in 2016 verkozen tot beste rijschool van Breda door de lezers van Breda Dichtbij. Met al bijna 20 jaar ervaring en onze verfijnde lesaanpak zijn wij blij om te zien dat er zo veel waardering is voor onze rijschool.

Waarom kiezen voor een autorijles in Breda bij Marco Pas?

Als je rijlessen neemt bij Marco Pas geniet je van een aantal voordelen. Zo kun je er altijd op rekenen dat je een ervaren instructeur toegewezen krijgt die jou persoonlijk begeleidt maar het ook altijd leuk en gezellig houdt tijdens je autorijles in Breda. Daarnaast kun je bij ons heel flexibel een autorijles in Breda inplannen. Er is namelijk geen wachttijd en je kunt per week, zo vaak als je wilt rijlessen inplannen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een van onze voordelige pakketten en de lessen geheel naar eigen wens inplannen. Zo maken we het voor jou zo aangenaam mogelijk!

Hoe het les traject er uit ziet

Elk traject beginnen we met een proefles waarin we samen vaststellen hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Wanneer je het praktijk examen wilt uitvoeren zul je eerst de theorie moeten behalen. Onze rijschool biedt hiervoor verschillende leermiddelen voor zelfstudie aan dat in sommige pakketten ook inbegrepen is. Ben je nog geen 18 jaar? Geen probleem, je kunt bij ons al vanaf 16,5 jaar oud je eerste autorijles nemen.

Autorijles in Breda; de verschillende opties

Naast het normale traject bieden we ook verschillende extra mogelijkheden om een speciale autorijles in Breda te volgen. Zoals een opfris les of lessen voor mensen met faalangst. Het is ook mogelijk om een autorijles in Breda te nemen om zuinig te leren rijden of een senioren les waarin je leert mee te gaan in het verkeer. Al overtuigd van de mogelijkheden? Neem dan contact op of schrijf je direct in voor een proefles.

Meer informatie nodig over een autorijles in Breda?

Zijn al jouw vragen nog niet beantwoord? Neem contact op!

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen