Autorijschool Breda
Kies voor autorijschool Marco Pas!

Wil jij op een leuke, snelle maar vooral op een leerzame manier je autorijbewijs halen? Dan ben je bij autorijschool Marco Pas uit Breda aan het goede adres voor je autorijlessen.

Autorijschool Marco Pas uit Breda

Autorijschool Marco Pas uit Breda geeft al ruim tien jaar autorijles in Breda en omgeving, zoals Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen en Bavel. De rijlessen worden door bekwame instructeurs op een vakkundige manier gegeven. Wij kijken samen op welke vertrouwde manier jij jouw rijbewijs kan halen. Dit betekent dat je op jouw eigen tempo lessen kan volgen, zonder dat hier druk op ligt. Je persoonlijke begeleider houd de voortgang bij zodat je stapsgewijs kunt wennen aan het auto rijden.

autorijschool breda

Vragen voor autorijschool Marco Pas uit Breda?

Autorijschool Breda; de lessen

Een autorijles bij onze autorijschool duurt 60 minuten. Je kunt meerdere uren in een week lessen of twee uur achter elkaar op een dag. Autorijschool Marco Pas uit Breda levert verschillende pakketten, voor iedereen is er een passend pakket. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een spoedcursus waarmee je in een kort tijdsbestek meerdere lessen achter elkaar kunt nemen zodat je op korte termijn je rijbewijs kunt halen.

Losse rijlessen zijn bij onze autorijschool natuurlijk ook mogelijk. Wij hanteren verschillende tarieven afhankelijk van het soort pakket waar je voor kiest. Een lespakket bevat meerdere praktijklessen, online theorie materiaal, het praktijkexamen en kan afhankelijk van het pakket of met eventuele bijbetaling ook een tussentijdse toets en herexamen bevatten.

Meer informatie over spoedcursus bij Marco Pas!

Meer info over deze autorijschool in Breda?

Wil je weten of Marco Pas iets voor jou kan betekenen of heb je zelf nog een specifieke vraag over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via de website. Of bel ons even en we staan je direct te woord!

Contact met Autorijschool Marco Pas uit Breda
Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen