Gemiddeld aantal rijlessen
Autorijschool Marco Pas

Wil jij weten wat het gemiddeld aantal rijlessen zijn voor het halen van je rijbewijs? Autorijschool Marco Pas uit Breda helpt je graag een handje bij het beantwoorden van deze vraag. Het gemiddeld aantal rijlessen ligt volgens het CBR op ongeveer 39. Echter is het aantal lessen voor iedereen anders. Daarom schatten wij samen met jou in hoeveel rijlessen jij precies nodig hebt.

Rijlessen bij Marco Pas

Autorijschool Marco Pas, in 2016 verkozen tot Beste Rijschool van Breda, helpt jou om je rijbewijs te behalen in het tempo dat bij jou past. Dat kan dus zomaar onder het gemiddeld aantal rijlessen zijn! Maar, als we merken dat je behoeften hebt aan een rustiger tempo, kan het voorkomen dat je boven het gemiddeld aantal rijlessen uitkomt. En dat is helemaal niet erg! Voor iedere rijlesser werkt namelijk een unieke manier. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn we er heel goed in geworden om die manier toe te passen. Schrijf je daarom direct in bij Autorijschool Marco Pas!

Autotheorie en -praktijk

Om je rijbewijs te kunnen halen, moet je slagen voor het autotheorie- en praktijkexamen. Je autotheorie kun je al vrij snel behalen: zelfs nog voor dat je in de auto gestapt bent! Autorijschool Marco Pas adviseert echter om eerst een paar lessen te nemen waar je uitleg krijgt over de verkeersregels, alvorens we samen een afspraak maken voor het theorie examen van het CBR.

Je praktijkexamen leg je af als jij en Autorijschool Marco Pas er zeker van zijn dat je er klaar voor bent. Afhankelijk van hoe de rijlessen gaan, kun je al ‘op’ voor je rijexamen voordat je het gemiddeld aantal rijlessen bereikt hebt. Het belangrijkste is dat we zeker weten dat je een reële kans van slagen hebt voor het praktijkexamen van het CBR.

Lessen bij Autorijschool Marco Pas

Wil je graag aan de slag bij Autorijschool Marco Pas en kom je uit de omgeving van Breda? Aarzel dan niet langer en kom lessen bij de gezelligste rijschool bij jou in de buurt! Je hebt altijd een vaste rijinstructeur, je kunt kiezen uit voordelige pakketten en je ontvangt persoonlijke begeleiding. Meer weten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen