Rijbewijs Pakket
Voordelig en snel je rijbewijs halen!

Wil jij op een leuke, snelle en voordelige manier je rijbewijs halen? Maak dan gebruik van een van onze rijbewijspakketten! Bij gebruik van onze rijbewijspakketten krijg je onze rijlessen tegen een extra voordelig tarief en in de meeste gevallen zit het praktijkexamen inbegrepen!

Kwalitatieve lessen met ons rijbewijs pakket

Wij geven al ruim 20 jaar autorijles in Breda en omgeving. Je kunt er dus op rekenen dat je kwalitatieve rijlessen zult krijgen waar je binnen de kortste tijd veel van leert. Wij maken uitsluitend gebruik van bekwame instructeurs die jouw voortgang goed bijhouden. Zo krijg je de kans om in je eigen tempo de auto te leren kennen en te wennen aan het autorijden. Wij richten ons op een leerzame werkwijze waarbij de druk niet te hoog ligt. Zo leren we jou met vertrouwen achter het stuur te zitten!

Een rijbewijs pakket in verschillende soorten en maten

Marco Pas beschikt over verschillende rijbewijs pakketten tegen verschillende tarieven. Zo zit er altijd een rijbewijs pakket bij die bij jouw kennis en ervaringsniveau past. De pakketten beginnen al vanaf 10 rijlessen en lopen op tot 45 rijlessen inclusief praktijkexamen, tussentijdse toets en online theorie. Benieuwd naar de tarieven? Neem dan een kijkje op onze tarieven pagina.

Of je nu een rijbewijs pakket of losse lessen neemt, we beginnen altijd met een proefles. Hierbij zal de rijinstructeur jouw niveau kunnen bepalen en een schatting maken van het aantal vereiste rijlessen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en met welke rijinstructeur dit zal gebeuren. Bij Marco Pas blijf je namelijk altijd met dezelfde rijinstructeur lessen. Hij heeft namelijk het meeste zicht op jouw voortgang en kan het beste beoordelen wanneer jij klaar bent voor het praktijkexamen.

Welk rijbewijs pakket past het beste bij jou?

Twijfel je nog over het rijbewijs pakket dat je wilt nemen? Geen zorgen, wij nodigen je graag uit voor een proefles waarin we alles in detail uitleggen. Hierbij krijg je ook de kans om aan de auto te wennen en je persoonlijke rijinstructeur te leren kennen. Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak inplannen? Neem contact op via 06 2210 9542 en regel het direct!

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen