Rijopleidingen
Autorijschool Marco Pas

Wil jij beginnen aan jouw rijopleiding? Autorijschool Marco Pas zorgt ervoor dat jij niet verder hoeft te zoeken naar rijopleidingen. Voor je het weet stap jij de auto in om je autorijbewijs te halen! Bij Marco Pas kun je de rijopleiding Autorijbewijs categorie B volgen, die volstaat om in een normale personenwagen te rijden én waarmee je een aanhanger tot 750 kilogram mag besturen.

Jouw rijopleiding zo geregeld

Voor je het weet kun jij beginnen aan jouw rijopleiding. Je kunt je namelijk heel gemakkelijk direct inschrijven, waarna autorijschool Marco Pas contact opneemt. Er is geen lange wachttijd waardoor je vaak al gelijk kunt beginnen! Daarnaast ben je verzekerd van een vaste rijinstructeur: niet onbelangrijk. Wij vinden namelijk dat een goede rijopleiding samengaat met een dezelfde instructeur, zodat er geen verwarring kan ontstaan over jouw voortgang tijdens het lessen.

Theorielessen voor jouw rijopleiding

Autorijschool Marco Pas regelt naast rijlessen ook alles voor jouw theorie. Voordat je mag beginnen aan je rijexamen, moet je namelijk in het bezit zijn van een auto theoriecertificaat. Het is immers van belang dat je de verkeersregels goed kent en deze kunt toepassen in de praktijk. In samenspraak met rijschool Marco Pas bepaal je wanneer het tijd is voor het theorie examen.

Lees meer over theorie(lessen) voor het rijexamen

Praktijklessen en examen

Om je autorijbewijs definitief te behalen, moet je slagen voor het CBR praktijkexamen. Maar voordat je echt ‘op’ mag voor je praktijkexamen, moet je ervoor zorgen dat je voldoet aan de eisen die het CBR stelt. Zo moet je onder andere veilig kunnen deelnemen aan het verkeer en de juiste keuzes kunnen maken. En, niet onbelangrijk, je moet de auto volledig onder controle hebben. Klinkt dat lastig? Geen probleem, de instructeurs van autorijschool Marco Pas stellen je graag gerust en bereiden je perfect voor.

Meer weten over de praktijklessen en het -examen?

Meer weten over rijopleidingen bij Marco Pas?

Heb je vragen over de rijopleiding of ben je enthousiast geworden om bij autorijschool Marco Pas je rijbewijs te behalen? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf je direct in. Wil je meer weten over de kosten van het rijbewijs? Bekijk dan onze speciale pagina voor de tarieven van het autorijbewijs.

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen