Rijscholen Breda
Twijfel je nog tussen verschillende rijscholen in Breda? Kies voor Marco Pas!

Je hoeft niet meer verder te zoeken, laat ons je overtuigen van de mogelijkheden bij Marco Pas. Wij zijn een autorijschool die al bijna 20 jaar gespecialiseerd is in het geven van autorijles. Met onze persoonlijke lesmethode hebben wij veel waardering kunnen scheppen bij onze geslaagden. Zo zijn we door de lezers van Breda Dichtbij, als beste rijschool verkozen onder verschillende rijscholen in Breda.

Beter dan de meeste rijscholen in Breda

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om jou dit te kunnen verzekeren hanteren wij enkele standaard regels. Zo les jij altijd bij dezelfde bekwame instructeur, die samen met jou voor gezellige rijlessen zorgt, zodat jij vol zelfvertrouwen achter het stuur zit. Verder krijg jij de volledige regie in het inplannen van jouw rijlessen doordat wij ons zo flexibel mogelijk opstellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere lessen per week in te plannen. Door de persoonlijk aanpak is het tempo goed af te stemmen op jouw rijervaring. Dit is wat ons zo uniek maakt vergeleken met andere rijscholen in Breda. 

De rijlessen waarmee je slaagt!

In tegenstelling tot vele andere rijscholen in Breda kun je bij ons vrijwel direct beginnen! Dit geld ook voor jongeren onder de 18. Je kunt namelijk al vanaf 16,5 jaar oud bij Marco Pas praktijklessen volgen. Als je eenmaal je theorie hebt behaalt en vervolgens het examen hebt afgerond mag je vanaf je 17e onder begeleiding van een ervaren automobilist een auto besturen. Vanaf je 18e mag je dat volledig zelfstandig doen. Wil jij direct aan de slag? Zoek dan niet verder bij andere rijscholen in Breda, bekijk onze tarieven en schrijf je in!

Je kunt je hier inschrijven!

Meer weten?

Wil je meer informatie over ons of onze rijlessen. Wij leggen je graag uit wat ons onderscheidt van de andere rijscholen in Breda.

Neem contact op met ons
Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen