Rijschool Breda
Kies voor rijschool Marco Pas!

Op zoek naar een goede rijschool in Breda? Kies voor rijschool Marco Pas. Je kunt bij ons in Breda terecht voor zowel de motor als voor de auto. Daarnaast bieden we ook hulpmiddelen aan voor het behalen van je theorie-examen.

Ga aan de slag met Marco Pas, dé rijschool in Breda!

Je profiteert van de vele voordelen van onze rijschool. Zo kun je direct aan de slag met lessen, heb je altijd een vaste instructeur en duren de lesuren bij ons nog gewoon 60 minuten. Wij hanteren namelijk geen wachttijden, zo kun jij binnen de kortst mogelijke tijd op voor je examen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met jouw ervaring en ontwikkeling en zal er in overleg met de instructeur bepaald worden wanneer jij klaar bent voor het praktijkexamen.

De methode van onze rijschool in Breda, Marco Pas!

Bij Marco pas werken we met een persoonlijke aanpak. Onze instructeurs houden nauwlettend je ontwikkeling in de gaten waarmee bepaald wordt wat er in de lessen wordt behandeld. Zo weten we zeker dat je klaar bent voor de volgende stap en houden we samen de stijgende lijn vast. De instructeur zorgt er voor dat jij je goed voelt in de auto door de rijlessen niet alleen leerzaam maar ook gezellig te houden. Zo ga jij met veel zelfvertrouwen het examen in!

Overtuigd van de mogelijkheden van onze rijschool in Breda?

Rijschool Marco Pas heeft al meer dan tien jaar ervaring en een hoog slagingspercentage. Wil je starten bij onze rijschool in Breda neem dan een proefles (€ 35,-) en maak kennis met rijschool Marco Pas en onze instructeurs! Na de proefles kun je met het advies dat de instructeur je zal geven zelf bepalen welk pakket het beste bij je past. Voor vragen of hulp bij je keuze kun je altijd contact met ons opnemen!

Heb je nog vragen?

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven

Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs

Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Wij scoren een 9.1/10 uit 116 beoordelingen Copyright © 2013 - 2019 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy