Rijschool in de buurt
Persoonlijke begeleiding, geen wachttijden en voordelige prijzen!

Woon jij in Breda en wil je snel je rijbewijs halen? Marco Pas is jouw rijschool in de buurt! Om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt, kun je op elk gewenst moment starten met een cursus. Jouw autorijbewijs staat bij ons op nummer één.

Rijbewijs halen bij jou in de buurt

Door onze 20 jarige ervaring in autorijlessen in Breda en omgeving kun je altijd rekenen op kwalitatieve rijlessen. Wij kijken wat voor pakket er bij jou past op basis van jouw kennis en ervaringsniveau. Jouw voortgang wordt goed bijgehouden door onze gezellige en bekwame instructeurs. Onze focus ligt op een leerzame werkwijze waarbij de druk niet te hoog ligt. Zelfverzekerd achter het stuur zitten is het belangrijkst!

Een rijbewijs pakket dat bij jou past

Marco Pas heeft voor ieder rijbewijs pakket andere tarieven. Zo zal er altijd een pakket bij zitten die bij jou past. De pakketten kunnen verschillen van 10 tot 45 rijlessen verschillen. Dit is inclusief praktijkexamen, een tussentijdse toets en online theorie. Wil je meer informatie over onze tarieven? Bekijk dan onze tarieven pagina. 

Welk pakket het beste bij jou past

Hoeveel lessen je nodig hebt, verschilt per persoon. Bij Marco Pas beginnen we altijd met een proefles. Dan kunnen we een schatting maken op basis van jouw niveau voor het aantal vereiste rijlessen. Bij Marco Pas houdt je altijd dezelfde instructeur en auto zodat je niet iedere keer weer opnieuw hoeft te wennen. Ook kan je instructeur dan jouw voortgang het beste beoordelen.

Twijfels over welk pakket je moet nemen?

Weet je nog niet zeker welk pakket het beste bij jou past? Geen probleem! Wij nodigen je graag uit voor een proefles waarin wij alles in detail voor jou kunnen uitleggen. Hierdoor kun je niet alleen aan de auto wennen, maar leer je ook de rijinstructeur kennen. Wil je een afspraak inplannen of heb je nog meer vragen? Neem contact op via 06 2210 9542 en regel het direct! 

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen