Spoedcursus rijles
Autorijschool Marco Pas

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen en zelfstandig achter het stuur zitten? Bij ons kun je op elk moment starten met een spoedcursus. Je kunt direct beginnen lessen met onze gespecialiseerde instructeurs.

Snel je rijbewijs met onze rijbewijs pakketten

Door onze expertise geven wij al ruim 20 jaar autorijles in Breda en omgeving en zijn we zelfs verkozen tot Beste Rijschool van Breda! Je kunt dus verwachtingen hebben voor een hoge kwaliteit rijles waar je binnen de kortste keren je rijbewijs door ontvangt. Onze instructeurs houden jouw ontwikkeling en voortgang scherp in de gaten en geven goed advies.

Onze verschillende rijbewijs pakketten

Bij iedere situatie komt een ander pakket kijken. Zo zit er altijd een pakket bij die bij jouw kennis en vaardigheid past. Het aantal lessen kan verschillen van 10 rijlessen tot 45 rijlessen. Dit is inclusief praktijkexamen, tussentijdse toets en online theorie. Op onze website is meer informatie te vinden over onze tarieven. 

Waarom je rijbewijs halen bij Marco Pas?

Wil jij je rijbewijs halen, maar je weet nog niet waar? Sinds 2004 worden er al lessen gegeven, dus op gebied van ervaring zit je bij Marco Pas goed:


  • Voordelige tarieven voor onze pakketten
  • Onze rijlessen duren tussen de 60 en 90 minuten
  • Je hebt één instructeur die jouw vooruitgang bijhoudt 
  • Geen wachttijden, dus sneller je rijbewijs. 

Wat is een tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets (TTT) is een proefexamen dat voor het praktijkexamen plaatsvindt. Het wordt ook door een examinator van het CBR afgenomen, alleen kan je er niet voor slagen of zakken. Je krijgt tips over het rijden die je zou kunnen verbeteren bij het officiële praktijkexamen. Mocht het zo zijn dat de twee speciale manoeuvres uitstekend zijn uitgevoerd, bestaat de kans dat je er vrijstelling voor krijgt bij het echte examen. Sneller slagen dus! Je moet wel in bezit zijn van een theoriecertificaat.

Wat het praktijkexamen inhoudt

Het praktijkexamen voor je rijbewijs duurt rond de 55 minuten. Dingen die je onder andere kunt verwachten: Zelfstandig rijden, navigatie rijden, bijzondere manoeuvres, milieubewust rijden, vragen over een verkeerssituatie en zelfreflectie. Twee dingen die je moet meenemen zijn een theoriecertificaat en een geldig identiteitsbewijs.

Vragen over onze rijlessen?

Heb je nog meer vragen over onze rijlessen of over welk pakket het beste bij jou past? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij nodigen je graag uit voor een proefles waarin wij je alle nodige informatie geven. Wil je een afspraak inplannen of heb je nog meer vragen? Neem contact op via 06 2210 9542 en samen regelen we het direct!

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen