Theoriecursus in Breda
Ga goed voorbereid je Theorie examen in!

Wil jij je rijbewijs halen en heb je hulp nodig bij het behalen van je theorie-examen? Rijschool Marco Pas biedt jou de hulpmiddelen aan waarmee je geheid slaagt. Met behulp van onze theoriemiddelen ben jij goed voorbereid op het theorie-examen.

Onze theoriecursus auto breda

Wij helpen je graag bij de voorbereiding voor het theorie-examen. Onze rijschool biedt helaas geen theorielessen aan maar je krijgt wel gerichte theorie hulpmiddelen zodat je zelf weet wat je te wachten staat op het examen. Met onze theoriecursus auto in Breda wordt je dus helemaal klaargestoomd zodat jij alle verkeersregels kent en je hier niet meer druk om hoeft te maken tijdens het praktijkexamen.

Op tijd beginnen met je theoriecursus auto in breda

Je theorie certificaat is 1,5 jaar geldig. Dit betekent dat je vanaf het moment van het behalen van je certificaat 1,5 jaar de tijd hebt om je praktijk examen te halen. Dit is vaak meer dan voldoende tijd om de rijlessen af te ronden en het examen te volgen. De wachttijd om op theorie-examen te kunnen bedraagt doorgaans vier weken. Mocht je je theorie niet in één keer halen zul je dus doorgaans vier weken moeten wachten voordat je nog een poging kunt wagen. Begin dus ruim van te voren met je theorie-examen, want zonder je certificaat mag je niet op praktijkexamen. Met onze theoriecursus auto Breda haal je binnen de kortste tijd je theorie examen!

Voordelen van onze theoriecursus auto Breda

Wanneer je rijlessen volgt bij Marco Pas geniet je van een aantal voordelen. Zo hanteren wij geen lange wachttijd, beschikken we over gezellige en bekwame instructeurs, zijn wij voordelig en flexibel en krijg je een vaste instructeur toegewezen. Wil je meer weten over onze voordelen? Of wil je meteen te weten komen hoeveel onze pakketten en de theorie cursus auto Breda kosten? Neem dan contact op met ons zodat we samen het beste pakket voor je kunnen vinden!

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen