Verkeersschool
Autorijschool Marco Pas

Zoek je een verkeersschool in de regio Breda? Bij verkeersschool Marco Pas ben je aan het goede adres. Marco Pas bewijst al jarenlang een betrouwbare rijschool te zijn, waar jij op jouw tempo je rijbewijs kunt behalen. Samen met een gezellige rijinstructeur gaan we ervoor zorgen dat jij binnenkort zelfstandig de weg op kan.

Beste verkeersschool van Breda

Wist je dat verkeersschool Marco Pas in 2016 verkozen is tot de beste van Breda? En daar zijn we trots op! Marco Pas werkt met een klein team, waar iedereen vakbekwaam is en waarvan wij zeker weten dat jij je op je gemak zal voelen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en daarnaast behoud je gedurende al je lessen dezelfde rijinstructeur. Daarmee voorkomen we dat je achterstand oploopt tijdens de rijlessen. Klinkt goed, toch?

Het behalen van het rijbewijs

Ben je klaar om van start te gaan? Dan nemen we de belangrijkste stukken nog even met je door. Zo is het noodzakelijk dat je, gedurende je lessen, het autotheorie examen behaalt. Het CBR stelt dit examen verplicht, zodat we zeker weten dat jij alle verkeersregels goed beheerst en deze kunt toepassen in de praktijk.

Gaan je lessen bij verkeersschool Marco Pas voortvarend? Dan is het tijd om te denken aan het praktijkexamen. Vaak gaat dit nog samen met de TussenTijdse Toets (TTT). Dit is een soort van praktijkexamen, maar dan nog niet voor het ‘echie’. Tijdens de TTT kun je vrijstellingen krijgen voor bijzondere manoeuvres én al het echte examen oefenen.

Bekijk hier al onze tarieven

Proefles bij verkeersschool Marco Pas

Wil je liever eerst een proefles bij verkeersschool Marco Pas, om er zeker van te zijn dat wij de geschikte rijschool zijn voor jou? Ook dat begrijpen we. Je kunt eenvoudig een proefles inplannen door contact met ons op te nemen. Wij gaan dan direct voor je aan de slag om te kijken wanneer we je achter het stuur kunnen krijgen. En besluit je om bij Marco Pas je rijbewijs te gaan halen en je direct in te schrijven? Dan krijg je de proefles helemaal gratis. Tot snel bij verkeersschool Marco Pas!

Inschrijven

Waarom inschrijven bij Marco Pas?

  • Regel direct je lessen
  • Gezellige en bekwame instructeurs
  • Kies uit voordelige pakketten
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding
  • Vaste instructeur

Nu direct inschrijven
Tarieven

Wil je graag weten hoeveel jouw rijopleiding gaat kosten? Dat is eenvoudig uit te leggen. Klik op een link hieronder.


Tarieven autorijbewijs
Heb je nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Veelgestelde vragen en antwoorden
Neem contact met ons op
Marco Pas lesauto voor autorijlessen Bel 06 2210 9542 (lokaal tarief)
Copyright © 2013 - 2024 Autorijschool Marco Pas. Alle rechten voorbehouden

RB-Media  |  Webdesign Breda  |  Sitemap  |  Privacy  |  Cookies  |  Instellingen